Delaire Graff


Delaire Graff logo

Over Delaire Graff


De luxe van een uniek landgoed

Bergflanken en een maritieme bries zorgen voor fruit met een intense smaak waarvan de heerlijke wijnen met het toonaangevende Delaire Graff-label worden geperst. Lang kunnen rijpen in volle zon zorgt voor de complexe structuur met zachte tannines en een uitzonderlijke elegantie in zowel kleur als smaak. De frisse geuren van deze wijnen prikkelen telkens opnieuw al uw zintuigen. Geen wonder dat dit wijnhuis de ene prijs na de andere op zijn palmares mag toevoegen.

“Uit de lucht”

Het domein Delaire Graff Estate heeft een rijke geschiedenis. Al in de 17e eeuw verkozen Franse hugenoten deze plek, gelegen op de flanken van de Helshoogte pas vlakbij Stellenbosch, als decor om met wijnbouw in Zuid-Afrika te beginnen. Vandaar ook de naam ‘Delaire’ (= uit de lucht) die refereert naar de unieke lucht die hier het landschap typeert.

Laurence Graff – eigenaar van het invloedrijke Graff Diamond International – kocht dit landgoed in 2003 van de ook al gepassioneerde Zuid Afrikaanse wijnschrijver John Platter en bouwde er zijn ambitieuze plannen uit. Een ultieme luxe-ervaring in een eigengereide sfeer van Zuid-Afrikaanse gastvriendelijkheid.

Op dit domein vindt u uiteraard uitstekende wijnen maar ook geraffineerde restaurants, exclusieve lodges, relaxerende spa-behandelingen en luxe boetieks en dit allemaal in een exuberant landschap. Een getalenteerd team zorgt elke dag opnieuw voor een zeldzame ervaring die de gasten een onvergetelijke totaalervaring laat beleven.


Prestigieuze wijnen

De wijnen die op het Delaire Graff Estate worden gebotteld mogen terecht prestigieus worden genoemd. Van de oogstfrisse witte wijnen, de onweerstaanbare rosé tot de sprankelende Brut; allen getuigen ze van een perfectionistisch vakmanschap en de holistische visie van de eigenaar.onze wijnen verdelen?

Word verdeler

 

Contact

Indien u vragen heeft kunt u hier een berichtje achter laten. Wij gaan u zo snel mogelijk contacteren.