Nieuws


22 mei 2021

Benguela Cove

Een paar maanden geleden proefde ik met het selectieteam van Minnegoed Wines de wijnen van dit prachtige domein in Walker Bay.
7 april 2021

Zuid-Afrikaans kroonjuweel

Zuid-Afrikaanse kroonjuweel - Zo mogen we Delaire Graff best noemen. Het prachtige wijndomein ligt op de flanken van de Botmaskop, één van de pieken van de Helshoogte Mountain Pass...
1 februari 2021

Oogstrapport Zuid-Afrika 2020

2020, een turbulent jaar met een zeer gunstig seizoen en hoog kwaliteitsniveau van de druiven, maar de Zuid-Afrikaanse wijnindustrie staat dan ook voor één van de grootste crisissen ooit!
8 juli 2020

KEN WIJN – Een nieuwe kijk op Zuid-Afrika

Wouter De Nul, voorzitter van de Commanderij Nova Zembla, vergezelde ons tijdens onze jaarlijkse Somm Zuid Afrika Tour in 2019. Hij schreef een lovende recensie van zijn reis en ervaring in de recente editie van het Ken Wijn Magazine.  Lees hier enkele van zijn topimpressies:
10 juni 2020

Like Father, Like Son

Reenen Borman, wijnmaker van Patatsfontein en Kottabos-wijnen, had een aantal grote laarsafdrukken te vullen toen hij in 2010 toetrad tot de familiewijnmakerij Boschkloof. Het respect van Reenen voor zijn vader is duidelijk. “My father played a big role in my decision to be a winemaker. He is a very humble person and always motivated me to follow in his footsteps.”
onze wijnen kopen?

Zoek verdelers

 

Contact

Indien u vragen heeft kunt u hier een berichtje achter laten. Wij gaan u zo snel mogelijk contacteren.