Nieuws


26 november 2019
Minnegoed Za Tour 2019 Summary Page

Somm Zuid-Afrika Tour November 2019

Dit korte reisverslagje is eigenlijk veel te ontoereikend voor wat we hebben gezien en meegemaakt. De personen in kwestie kunnen best beamen dat wat ze hebben ontdekt, de moeite waard was. Er is meer dan een mooie vriendschap ontstaan in Zuid-Afrika en we houden nog steeds intens contact. Dat is wat Minnegoed Wines wil bereiken: de beleving voor iedereen die nooit wordt vergeten! En iedere sip van het glas uit Zuid-Afrika zal hieraan terug doen denken. Wat mij betreft…. Missie geslaagd!
26 november 2019
Shannon Wijnkoopgids 2020 Summary Page

Dubbele erkening voor Shannon Sauvignon Blanc

Elgin Valley is een van die nieuwe 'darlings' van de Kaapse wijnindustri en Shannon Vineyards is een schoolvoorbeeld van dit nieuwe kwaliteitsbewustzijn...
5 november 2019
Wijnkoop Gids John David

Truter Family Wines – John David Winemaker’s Selection

John David is een Bordelaise-Kaapse blend met druivenmateriaal uit Wellington, Stellenbosch, Paarl en Darling, vernoemd naar de grootvader van de Truter-familie die deze cuvée  creëerde.
14 oktober 2019
Wijnkoop Gids 2020 Header

Wijnkoop Gids 2020 – beste 300 wijnen onder 10 Euro en meer

Een derde deelname aan Frank Van der Auwera de ‘beste 300 wijnen van België’ en een ongelooflijke uitkomst! Wij hebben 9 wijnen waarvan 4 Oscars zijn (top van het categorie).
14 oktober 2019
Minnegoed Wines Vrede En Lust Goud

Vrede en Lust schittert goud

We kunnen niet trotser zijn om Vrede en Lust wijndomein in België te vertegenwoordigen.  In de afgelopen maand hebben de wijnen van wijnmakster, Karlin Nel en haar team talloze gouden medailles ontvangen van internationale wijnwedstrijden.
onze wijnen kopen?

Zoek verdelers

 

Contact

Indien u vragen heeft kunt u hier een berichtje achter laten. Wij gaan u zo snel mogelijk contacteren.