Nieuws


14 oktober 2019
Wijnkoop Gids 2020 Header

Wijnkoop Gids 2020 – beste 300 wijnen onder 10 Euro en meer

Een derde deelname aan Frank Van der Auwera de ‘beste 300 wijnen van België’ en een ongelooflijke uitkomst! Wij hebben 9 wijnen waarvan 4 Oscars zijn (top van het categorie).
14 oktober 2019
Minnegoed Wines Vrede En Lust Goud

Vrede en Lust schittert goud

We kunnen niet trotser zijn om Vrede en Lust wijndomein in België te vertegenwoordigen.  In de afgelopen maand hebben de wijnen van wijnmakster, Karlin Nel en haar team talloze gouden medailles ontvangen van internationale wijnwedstrijden.
16 september 2019
Meerhof Views

‘Arbeidsgenot’ vir iedereen bij Meerhof wijndomein

De term Fairtrade bestaat uit twee Engelse woorden: 'fair' en 'trade', wat 'eerlijk' en handel' betekent. Het gaat dus om eerlijke handel en Zuid-Afrika is de grootste producent van Fairtrade wijn ter wereld met 24 producentenorganisaties. Maar wat betekend Fairtrade juist voor het personeel?
30 augustus 2019
Minnegoed Wines Ataraxia Cool Climate Wines

Ontdek ons nieuwe cool-climate wijnen.

Zuid-Afrika wordt over het algemeen gezien als een wijnproducerend land met lange, hete zomers en volle rode wijnen. Maar verborgen tussen de Kaapse bergketens vind je een paar koele klimaatregio's die memorabele wijnen produceren met complexiteit, structuur en elegantie. Minnegoed Wines verwelkomt Shannon Family Vineyards (Elgin) en Ataraxia (Hemel en Aarde Valley) in ons portfolio, waarbij topwijn wordt gemaakt van druiven geteeld in twee van de koele klimaatregio's van Zuid-Afrika.
6 juni 2019

Uitzonderlijk: Domein Delaire Graff ontdekken

Ik herinner het me als gisteren: die eerste keer dat ik het domein van Delaire Graff opreed. Vanaf de ingang is het nog even tot aan het gebouw – zo'n 1 km - maar direct word je ondergedompeld in een bijzonder luxueuze setting waar alles tot in de puntjes op elkaar is afgestemd.
onze wijnen kopen?

Zoek verdelers

 

Contact

Indien u vragen heeft kunt u hier een berichtje achter laten. Wij gaan u zo snel mogelijk contacteren.