Nieuws


8 juli 2020
Minnegoed Wines Vrede En Lust Manor House

KEN WIJN – Een nieuwe kijk op Zuid-Afrika

Wouter De Nul, voorzitter van de Commanderij Nova Zembla, vergezelde ons tijdens onze jaarlijkse Somm Zuid Afrika Tour in 2019. Hij schreef een lovende recensie van zijn reis en ervaring in de recente editie van het Ken Wijn Magazine.  Lees hier enkele van zijn topimpressies:
10 juni 2020
Reenen_en_Jacques_Borman

Like Father, Like Son

Reenen Borman, wijnmaker van Patatsfontein en Kottabos-wijnen, had een aantal grote laarsafdrukken te vullen toen hij in 2010 toetrad tot de familiewijnmakerij Boschkloof. Het respect van Reenen voor zijn vader is duidelijk. “My father played a big role in my decision to be a winemaker. He is a very humble person and always motivated me to follow in his footsteps.”
10 mei 2020
Movie Image

Een dankwoord tijdens de Covid19 #lockdown.

We willen onze trouwe vrienden, klanten en partners in wijn bedanken voor hun steun tijdens de Covid19 #lockdown 2020 🥂
30 april 2020
Minnegoed Wines Delaire Sauvignon Blanc

Savvy Sauvignon Blanc

Vandaag vieren de (wijn) wereld de veelzijdige druivensoort Sauvignon Blanc. De variëteit is echt een Zuid-Afrikaanse favoriet en domineert het ook de verpakte export en overtreft het zijn mede witte en rode druivensoorten.
7 februari 2020
Clarington Lineup

Clarington Wijnen – Innovatie in wijn

Het woord 'innovatie' wordt niet vaak gebruikt om een wijnmerk te beschrijven, maar bij Clarington Wines (Franschhoek, Zuid-Afrika) zijn innovatie en esthetiek een integraal onderdeel van hun merkidentiteit en wijnen.
onze wijnen kopen?

Zoek verdelers

 

Contact

Indien u vragen heeft kunt u hier een berichtje achter laten. Wij gaan u zo snel mogelijk contacteren.