Uitzonderlijk: Domein Delaire Graff ontdekken

Frederick Goeminne
Minnegoed Wines

EEN INTERVIEW MET FREDERICK GOEMINNE, ZAAKVOERDER MINNEGOED WINES


Ik herinner het me als gisteren: die eerste keer dat ik het domein van Delaire Graff opreed. Vanaf de ingang is het nog even tot aan het gebouw – zo’n 1 km – maar direct word je ondergedompeld in een bijzonder luxueuze setting waar alles tot in de puntjes op elkaar is afgestemd. Prachtige tuinen, waterpartijen, kunst … Kortom een absolute totaalbeleving voor al je zintuigen. Je ervaart aan alle details dat hier geen kleine wijnboer aan het werk is maar een investeerder pur-sang die de potentie van het landgoed en de terroir helemaal weet uit te spelen. Iemand die in de eerste plaats misschien nog het meeste een genieter is van al het uitzonderlijke in het leven.

Begin 2018 had ik al contacten met de manager van het domein om mij meer te kunnen inleven in wat er hier allemaal op de setting van dit domein gebeurt. Zo wist ik al van de 2 complementaire restaurants waarin alleen de beste ingrediënten worden gebruikt en dat de wijnmakers door de Kaapse Wijngilde was uitgenodigd om deel uit te maken van deze exclusieve gilde – iets wat alleen op prominente invitatie kan gebeuren. Dit bewijst meteen dat we hier met echte wijnexperten te maken hebben. Stilaan werden de gesprekken met het domein intensiever en zagen zij ook de meerwaarde om met Minnegoed Wines samen te werken.


“Je proeft in elk glas van dit domein die zoektocht naar perfectie, uitgebalanceerde smaken en complexere samenstellingen.” aldus Frederick Goeminne


Sinds deze lente 2019 is Minnegoed Wines uiteindelijk tot exclusieve verdeler voor België van Delaire Graff-wijnen benoemd. Je proeft in elk glas van dit domein die zoektocht naar perfectie, uitgebalanceerde smaken en complexere samenstellingen. Niet te verwonderen dat de interesse bij de klanten van Minnegoed Wines bijzonder groot is!

Ook snel genieten? Geef ons dan vandaag nog je bestelling door!

Frederick Goeminne
info@minnegoed-wines.be