Toen veranderde alles

“tja, voor mij is het duidelijk. Ik was iemand die wat Champagne importeerde en hier aan de man bracht. Héél kleinschalig… Ik wou meer. Alles veranderde door in contact te komen met Minnegoed Wines. Het aanbod, de persoonlijke touch en de mogelijkheid om gerenommeerde merken zonder grote investeringen te kunnen verkopen, trok mijn aandacht. Frederick staat steeds open voor een praatje en helpt waar nodig. Ik ben nog maar een aantal maanden toegetreden maar zie het volledig zitten. Binnenkort komt mijn webshop op het net en hier verwacht ik veel van. Ook had ik de privilege om, door toedoen van Frederick, een hele dag met een der wijnmakers op stap te kunnen gaan naar mogelijke prospecten. Het moet niet gezegd dat dit een echte boost was, zowel op klantengebied als voor mezelf. Alleen zou me dit nooit gelukt zijn.

Ik kan dan ook alleen maar bevestigen in de goede intenties van Minnegoed Wines en hun visie op de toekomst. Want dit was ook een punt: Velen van deze importeurs zijn reeds boven de 45j, zijn reeds getemperd in ambitie en hebben ook geen zee van tijd meer voor zich. Frederick is amper 36 en heeft dus 10 jaar voorsprong op al de rest. Een absoluut pluspunt voor mij om samen met Minnegoed Wines goed te kunnen groeien.
Ik bedank alvast Frederick voor het geduld en de mogelijkheid dit te kunnen doen onder zijn vleugels. Many excellent years to come!!”

“Alles veranderde door in contact te komen met Minnegoed Wines.”

Phillippe van GPh Wines – Oudenaarde